Citroën vozila uz uštede do 40.000 kuna

  • Objavljeno u AKCIJE
image

Citroën je pripremio posebnu ponudu za bogato opremljena osobna vozila Citroën C3, SUV C3 Aircross i C5 Aircross s uštedom do 40.000 kn, 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Vozila su dostupna za isporuku odmah. Ponuda vrijedi do kraja lipnja, odnosno do rasprodaje zaliha.

  • Citroën C3 u ponudi je s cijenom već od 89.900 kns 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje klima uređaj, audio sustav – USB i Bluetooth, regulator/limitator brzine, multifunkcionalni upravljač i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke a vrijedi bez obzira na način financiranja.
  • SUV Citroën C3 Aircross u ponudi je s cijenom od 119.900 kns 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja.Uključuje 7“ tablet, parking senzore, dvobojnu karoseriju, električne preklopive retrovizore i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke a vrijedi bez obzira na način financiranja.
  • SUV Citroën C5 Aircross u ponudi je s cijenom od 179.900 kns 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja.Uključuje opremu kao što je metalik boja, 12,3“ digitalni cockpit, alu naplatci 17“, parking senzori i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke a vrijedi bez obzira na način financiranja.

Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Podijeli