Uštede uz Peugeot Summer Edition modele

image

Peugeot je pripremio posebnu ponudu za bogato opremljene Peugeot 308, 508 te SUV 3008 i 5008. Dostupni su odmah uz uštedu od 18.400 do 34.500 kn do kraja kolovoza 2020. Uz navedene pogodnosti nude i mogućnost kupnje ovih modela uz Peugeot financiranje putem financijskog leasinga prema modelu 1/3, uz 0 % fiksnu godišnju kamatnu stopu za financiranje u EUR.

Svi kupci modela 308, 508, 3008 i 5008 na poklon dobivaju i produljeno 4-godišnje jamstvo, koje uključuje 2 godine tvorničkog...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Citroën vozila uz uštede do 40.000 kuna

image

Citroën je pripremio posebnu ponudu za bogato opremljena osobna vozila Citroën C3, SUV C3 Aircross i C5 Aircross s uštedom do 40.000 kn, 5 godina jamstvai 5 godina servisiranja. Vozila su dostupna za isporuku odmah. Ponuda vrijedi do kraja lipnja, odnosno do rasprodaje zaliha.

 • Citroën C3u ponudi je s cijenom već od 89.900 kns 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje klima uređaj, audio sustav – USB i Bluetooth, regulator/limitator brzine, multifunkcionalni upravljač i...
 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Peugeot Summer edition posebna ponuda

image

Peugeot je pripremio posebnu ponudu za bogato opremljene Peugeot 308, 508 te SUV 3008 i 5008. Dostupni su odmah uz uštedu od 18.400 do 34.500 kn. Uz navedene pogodnosti nudi se i mogućnost kupnje ovih modela uz Peugeot financiranje putem financijskog leasinga prema modelu 1/3, uz 0 % fiksnu godišnju kamatnu stopu za financiranje u EUR.

Svi kupci modela 308, 508, 3008 i 5008 na poklon dobivaju i produljeno 4-godišnje jamstvo, koje uključuje 2 godine tvorničkog i produljeno jamstvo za 3....

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Spremni kroz proljeće i ljeto s Toyotom

image

Proljeće i ljeto su idealan period za osvježenje vozila i posjet ovlaštenom Toyota servisu. Svim vlasnicima Toyota vozila predlažemo da na vrijeme kontaktiraju svog servisera te ostvare posebne pogodnosti na usluge, rezervne dijelove i originalnu dodatnu opremu. Preporučamo održavanje u Toyota ovlaštenom servisu da bi se očuvala vrijednost vozila. Toyota jamči za stručnost i redovitu edukaciju svog servisnog osoblja, jednako kao što brine o ugradnji originalnih dijelova i opreme.

 

Upoznajte atraktivnu ponudu iz Toyote i odaberite najbolji paket, te...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Lavovska ponuda za Peugeot 3008 i 5008

image

U ponudi su Peugeot 3008 uz bonus do 15.500 kn i Peugeot 5008 uz bonus do 16.500 kn, a uz navedene pogodnosti nude i mogućnost kupnje ovih modela uz Peugeot financiranje putem financijskog leasinga prema modelu 1/3, uz 0 % fiksnu godišnju kamatnu stopu za financiranje u EUR.

Svi kupci modela 3008 i 5008 na poklon dobivaju i produljeno 4-godišnje jamstvo, koje uključuje 2 godine tvorničkog i produljeno jamstvo za 3. i 4. godinu ili 80.000 km. Također,...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Fiat 500 Dolce već za 990 kuna mjesečno

image

Unikatni Fiat 500 nikada nije bio dostupniji, a kao i svaka dobra akcija i ova ima ograničenje u količini vozila. S atraktivnom cijenom od 86.900 kuna za Fiat 500 1.2 (69 KS) DOLCE, nudimo savršeni auto za ova turbulentna vremena. Bezvremenski dizajn, odlična motorizacija, ekonomična potrošnja goriva, neki su od simbola kojima je obilježio svijet automobila savršeni Fiat 500. Akcije je ograničenog karaktera i odnosi se isključivo na vozila “0 km”, a paket opreme DOLCE, između ostalog, uključuje automatski klima uređaj,...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Ponuda odmah dostupnih Volkswagen vozila

image

Volkswagen je u Hrvatskoj ponovno otvorio svoje prodajne salone uz poštivanje svih preporučenih mjera Stožera za civilnu zaštitu. Naša misija je ostati odgovoran pa tako osim otvorenih salona, kupcima stojimo na raspolaganju i online. Iz udobnosti vlastitog doma kupce dijeli samo par klikova do cijele ponude Volkswagen modela uz znatne uštede. Na web stranici www.volkswagen.hr/siguran-izbormožete pronaći sve odmah dostupne modele i provjeriti uštede na cijenu vozila.

Kako bismo olakšali odabir novog limenog ljubimca, svakog kupca uz znatne uštede očekuju...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Svibanjska ponuda u Renaultu i Daciji

image

Tijekom svibnja, svi kupci Renaultovih osobnih vozila sa zalihe bez obzira na koji se način plaćanja odlučili, osim redovnih popusta koji se kreću od 3.000 kn za Clio do  12.000 kn za Koleos, dobit će Ugovor o održavanju My Revision koji pokriva troškove redovnog održavanja u trajanju od 4 godine ili do prijeđenih 80 000 km. Za kupce koji su prije izbijanja COVID19 krize planirali vozilo kupiti za gotovinu, no sada to oklijevaju učiniti, Renault je osmislio vrlo motivirajuću ponudu nazvanu...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

Krenula je nova Toyotina prodajna akcija

image

Nova prodajna akcija Toyote nazvana je ''Iz fotelje do nove Toyote''. Riječ je o ponudi vozila, kreiranoj da zadovolji zahtjeve kupaca u okolnostima u kakvima trenutno živimo. Toyotina ponuda koncentrirana je na pružanje akcijske cijene, na mogućnost isporuke odmah i to na željenu adresu, pritom poštujući zahtjeve za beskontaktnom kupovinom.

Za sva vozila u ponudi vrijedi:

- dostupno za isporuku odmah

- moguća prodaja po principu ''Ključ u ruke'' uz odabir Toyota osiguranja,  pri čemu Toyota brine o obavljanju...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)

All Star 2020 akcijska ponuda Mercedesa

image

Ova se akcijska ponuda nastavlja na dosadašnji All Star s tom razlikom da paket koji je uključivao produljeno jamstvo, servisiranje u trajanju od 4 godine, registraciju i nultu kamatnu stopu više nije uključen u cijenu vozila.

Kupac sada ima slobodan izbor što želi učiniti s istaknutim popustom. Može ga čitavog pretočiti u popust na redovnu cijenu ili može iskoristiti dio popusta za ugovaranje produljenog jamstva, servisnog paketa ili nečeg drugog poput dodatne opreme ili  artikala iz Mercedes-Benz Collection ponude.

Ponuda...

 • Objavljeno u AKCIJE
(0 glasova)