Renault dani otvorenih vrata do 19. rujna

  • Objavljeno u AKCIJE
image

Tijekom »Dana otvorenih vrata« vlasnici Renaultovih vozila mogu doći na prethodno dogovoreni pregled vozila u 12 točaka za 1 kunu pri čemu ih očekuju sljedeće pogodnosti: - pregled akumulatora i 30 % popusta na kupnju novog, - 30 % popusta na kočione pločice i diskove, - 30 % popusta na dječje sjedalice, - remen i vodena pumpa s uključenom zamjenom već od 3.361 kn, - metlice brisača već od 199 kn,- članstvo u programu 4+ za vozila starija od 4 godine za 1 kn.

Da bi Renaultove servisne usluge i proizvodi bili privlačni i vlasnicima starijih vozila, Renault nudi program vjernosti 4+. Članstvo u tom programu donosi brojne pogodnosti, uključujući popust do 30 % na originalne rezervne dijelove ili povoljne paketne cijene s uključenim dijelovima i ugradnjom. Što je vozilo starije, to je i popust veći. Korisnicima programa 4+ dostupna je i usluga Renault Pomoć na cesti koja nudi brzu i stručnu pomoć u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu. Članstvo u programu vrijedi godinu dana, a ako korisnik usluge obavi redovni godišnji servis u nekom od ovlaštenih Renaultovih servisa, članstvo se besplatno produžava na godinu dana.

Za posjet servisu i kontrolni pregled potrebno je u odabranom ovlaštenom Renaultovom servisu najprije dogovoriti termin. Naručivanje je moguće i preko internetske stranice: https://www.renault.hr/obratite-nam-se/dogovorite-servis.html

Podijeli