TEST: Citroën C4 X

Citroën je veličinom C4 X smjestio između kompaktnijeg C4 i atraktivnog C5 X, pa bi ovaj crossover koji spaja elegantnu siluetu fastbacka s modernim izgledom SUV vozila mogao privući veliki broj kupaca koji su u potrazi za autom srednje veličine. Istovremeno će zadovoljavati praktički sve potrebe vozača u gradu, ali i na putu.

(0 glasova)

Renault Espace E-Tech TEST

Trenutno najveći automobil kojeg Renault nudi uistinu je pojava – kako izvana, tako i iznutra. Sa svojim pozamašnim dimenzijama (472 x 184 x 165 cm), Espace je pojava na cesti.

(0 glasova)

TEST Toyota C-HR PREMIERE

Sve popularniji C-SUV segment ima novog predstavnika, a nama je sad došao i na test. Toyota C-HR je i u prvoj generaciji plijenila poglede atraktivnim dizajnom, dok su se ispod površine nalazili pouzdani Toyotini motori.

(0 glasova)
Označeno u

TEST Lexus RZ450e Direct4

Zaboravili bismo stanje određenih hrvatskih prometnica kad bismo se mogli stalno voziti u prvom Lexusu na električni pogon – RZ450e, koji dolazi s pogonom na sva četiri kotača naziva Direct4. Nažalost, kod nas je bio samo na testnoj vožnji u trajanju od sedam dana, no uživali smo u svakoj sekundi. Za to se pobrinula sad već poznata kombinacija najnovijih tehnologija, elegantnog dizajna unutrašnjosti koji bismo opisali profinjeno minimalističkim i atraktivnih vanjskih obrisa auta – kombinacija koja nam je ostavila vrlo pozitivan ukupni dojam.

(0 glasova)

MG HS T-GDI DCT Luxury TEST

MG je osvježio dizajn svojih HS modela koji predstavljaju njihovu SUV ponudu s vrlo impresivnim specifikacijama za traženu cijenu svakako vrijednu razmatranja

(0 glasova)

Toyota Prius 2.0 Premium TEST

Nova Toyota Prius redizajnom i pojačanim pogonom popravlja sve nedostatke dosadašnjih modela, stavljajući Prius u vodstvo hibridnih pogona nove generacije.

(0 glasova)

Lexus RZ450e Direct4 TEST

Nova RZ linija u Lexusovoj ponudi donosi prve potpuno električne modele koji električni pogon spajaju sa Lexusovim premium potpisom unutrašnjosti.

(0 glasova)

Nissan X-Trail e-Power e-4orce TEST

Sa sofisticiranim dizajnom i prostranom unutrašnjošću, X-Trail je tradicionalni obiteljski SUV – inače. Nissan je uz te, uvijek prisutne, značajke u najnoviju (četvrtu) generaciju X-Traila uveo dovoljno noviteta i dizajnerskih rješenja da se i oni koji su ga dosad smatrali „neupadljivim“ i „dosadnim“ zapitaju je li to još uvijek istina, pogotovo kad sjednu u auto i provozaju se u njemu.

(0 glasova)