Cupra Leon 1.5 EcoTSI TEST

Vožnja je užitak

Nova Cupra Leon dolazi s nešto slabijim motorom, no za one željne zabave, vraćen joj je ručni mjenjač bez micanja brojnih naprednih funkcija modernih automobila.

(0 glasova)

MG HS TEST

Krenimo na izlet

Nakon Plug-In hibrida, pogledali smo što nam može ponuditi standardniji benzinac MG-jevog HS SUV modela.

(0 glasova)

Nissan Juke Hybrid Tekna

image

Nissan Juke započeo je svoju karijeru kao jedan od prvih kompaktnih SUV modela, otvorivši vlastitu kategoriju dizajnom, stilom, ali i praktičnošću. Uspijeva zadržati gradski stil, no riječ je o automobilu koji svakako ostaje primijećen na cesti.

Aktualan model Nissan Jukea dobio je brojna poboljšanja, kao i zaoštreni dizajn, a u top ponudi modela dolazi u hibridnoj izvedbi koju smo imali prilike i isprobati.

Osim vanjskih unaprjeđenja, unutrašnjost je također dobila dosta pažnje, od modernog infotainment sustava do povećanog prostora za...

(0 glasova)

MG EHS Plug-in Hybrid TEST

Kako izgleda top model brenda MG nekad poznate i kao Morris Garage, koji se odnedavno počeo sve češće nalaziti i na našim ulicama? Priliku da ga isprobamo smo naravno iskoristili do maksimuma.

(0 glasova)

Citroen C5 Aircross PHEV 225 e-EAT8 TEST

Povijest Citroena C5 Aircross nije duga, a sve je započelo 2015. godine kada je predstavljen konceptni automobil na salonu automobila u Šangaju, dok je na istoimenom sajmu dvije godine kasnije predstavljena i serijska izvedba. Na europsko tržište stiže krajem 2018. godine, a nešto kasnije je stigao i na naše tržište. Početkom prošle godine, nakon 260.000 prodanih primjeraka, Citroen je predstavio i redizajniranu izvedbu ovog modela koja je unijela dobrodošlo osvježenje.

C5 Aircross je dostupan s benzinskim i dizel motorima, te...

(0 glasova)
Pretplati se na ovaj RSS feed