Toyota ProTect paket sada je povoljniji

  • Objavljeno u AKCIJE
image

Svaki vlasnik vozila zna da se ništa ne može usporediti sa sjajem novog automobila. Zadržati sjajan izgled vozila nikada nije bilo lako, a gotovo je nemoguće učiniti da vaš rabljeni automobil izgleda kao da je upravo izašao iz salona… Zapravo, bilo je gotovo nemoguće sve do sad! Naime, Toyota je razvila sveobuhvatan paket zaštite automobila Toyota ProTect, koji se sastoji od zaštite izvana, ali i iznutra.

Vaš automobil izvana će zaštiti poseban keramički premaz Toyota ProTect razvijen u suradnji sa stručnjacima iz Američke agencije za zrakoplovna i svemirska istraživanja NASA. Premaz stvara molekularnu vezu s lakom i površinama automobila te osigurava višegodišnju zaštitu. Za razliku od uobičajenih načina poliranja i nanošenja voska već samo jedan premaz Toyota ProTect jamči potpunu bezbrižnost tijekom čak pet godina. Osim što ćete dobiti sjajan izgled automobila, uz Toyota ProTect vaše će vozilo niz godina biti u odličnom stanju - što znači da će i njegova vrijednost biti veća jednog dana kad ga odlučite zamijeniti ili prodati.

Toyota ProTect štiti i unutarnje površine i tkanine, ne ostavljajući pritom nikakve mrlje. Jednostavnim nanošenjem sredstvo će ukloniti različite vrste prljavštine i prašine, kao i  obrisati tragove svakodnevnog korištenja vozila. Toyota ProTect se može nanijeti i na aluminijske naplatke koji će biti čisti i sjajni te zaštićeni od kočione prašine i nečistoća s ceste. Toyota ProTect je iznimno učinkovito sredstvo. Nanošenje je moguće isključivo kod ovlaštenih Toyota partnera, a može se nanijeti na sve vrste i marke automobila. Toyota ProTect vam pruža i zaštitu koja pomaže održati automobil u najboljem mogućem stanju kroz godine korištenja. Toyota ProTect štedi vaš novac i vrijeme, jer je pranje i čišćenje vozila je olakšano, dovoljno je pranje šamponom koji ne sadrži vosak, a nema potrebe za nanošenjem voska čak pet godina! Uz to povećana je i vrijednost vašeg vozila.

A sada do izgleda ''automobila iz salona'' možete doći još povoljnije jer ako se odlučite za Toyota ProTect zaštitu vozila izvana (cijena 1.940 kn), besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti (vrijednost 575 kn). Ova posebna ponuda vrijedi do isteka zaliha. Ako želite da vaš automobil izgleda kao nov, rezervirajte termin kod ovlaštenog Toyota partnera.

Podijeli
Više u ovoj kategoriji: « Isporuka odmah za Jeep Renegade Wild