Renault Twingo Electric akcijska ponuda

  • Objavljeno u AKCIJE
image

Renaultova intenzivna elektrifikacija hrvatskog tržišta započinje s prvim isporukama Renaulta Twingo Electric. No, važnija vijest je da je Renault uveo novu ponudu za taj model za sve kupce koji vozilo odluče financirati preko Renault Financiranja.

Twingo Electric sada je moguće kupiti kroz akciju plaćanja u 3 rate, uz kamatnu stopu 2,99 % na 24 mjeseca. Prilikom kupnje, kupac plati 1/3 iznosa cijene vozila kao učešće, druga rata je godinu kasnije u cijelosti pokrivena subvencijom pa kupac ne plaća ništa, dok je zadnja rata koja dospijeva na plaćanje za 2 godine čak i manja od 1/3 cijene auta budući da je i ona umanjena za dio subvencije.

Evo i konkretan primjer: za Twingo Electric Life s paketom opreme klima i radio, po cijeni od 141.500 kn (s uključenim popustom od 5.290 kn), kupac plaća učešće u iznosu od 46.695 kn. Sljedeće godine kad treba platiti drugu ratu (48.842 kn), zapravo ne plaća ništa jer je ona pokrivena subvencijom (subvencija iznosi 56.600 kn), dok je zadnje plaćanje također umanjeno za ostatak subvencije pa je zadnja uplata niža od 1/3 cijene vozila.

Podijeli