Dva dana besplatnih testnih vožnji

  • Objavljeno u AKCIJE
image

Povodom 120 godina Opel modela u svim PSC centrima diljem zemlje aktualne su posebne ponude za kupnju novih automobila. Uz atraktivne cijene i posebne pakete dodatne opreme kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Besplatne testne vožnje, sedam godina garancije, tri gratis servisa i povoljni uvjeti financiranja samo su dio paketa pri kupnji Opelovih vozila.

U gradskoj ili terenskoj vožnji, za posao ili obitelj, u ponudi PSC centara nalazi se više od 300 Opel modela na odabir. Kako bi zainteresiranima olakšali odluku o kupnji, omogućene su besplatne testne vožnje u trajanju do dva dana. 'Isprobaj i odvezi svoj omiljeni Opel model', poručuju iz PSC-a te dodaju: 'Kod nas ćete sigurno pronaći idealno vozilo - novog suputnika koji će Vas od sada vjerno pratiti na svim putovanjima'.

Tijekom slavlja povodom 120 godina Opela u šest hrvatskih PSC poslovnica nalazi se mnoštvo novih modela, a najpopularniji od njih, Opel Corsa s tri vrata, dostupna je uz mjesečnu ratu od 971 kuna. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, u ponudi je i Grandland X za 179.900 kuna - predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar Opel ponude PSC centara. Također, nudi se i Crossland X - mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase, a po cijeni od 129.900 kuna.

Velike uštede u rasponu od 18.000 pa sve do 47.000 kuna kreirane su i za kupnju rabljenih automobila. Među njima se nalaze i najprodavanije Opel limuzine, Astra s 5 vrata i Astra Sedan, luksuzna sportsko – poslovna Insignia i dimenzijama manji SUV model - Mokka X.

Za vlasnike bilo koje marke vozila kreirane su akcije 'Staro za novo' i 'Rabljeno za manje rabljeno' koje uključuju neobaveznu besplatnu procjenu stanja korištenog vozila. Vrijednost automobila može se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.

Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite PSC salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu. Požurite i ostvarite uštede kod ovlaštenih Opel partnera! Više informacija potražite na: www.psc-croatia.hr

Podijeli