Opet poskupljenje! Drugi tjedan za redom

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

Koliko je gorivo poskupjelo neće osjetiti podjednako svi vozači - portal cijenegoriva.info donosi informaciju da je na Ininim benzinskim postajama litra Eurosupera 95 BS skuplja za 16 lipa te je nova cijena 8,78 kuna. Jednu lipu nižu cijenu imaju Crodux, Petrol i Adria Oil, a na Tifonovim postajama gorivo je u odnosu na cijene na Ininim jeftinije za 5 lipa. Navratite li na Lukoil, litru benzina ćete platiti 5 lipa skuplje nego kod Ine - 8,83 kune. Usporedimo li cijenu rezervoara od 50 litara s cijenom od prije dva tjedna, poskupljenje je 13 kuna.

I Eurodizel je poskupio - za 12 lipa. Na Ininim i postajama Adria Oila litra ove vrste goriva prodaje se po 8,25 kuna, na Petrolovim za lipu jeftinije, na Croduxovim za još lipu jeftinije (ukupno dvije niže od Ine), dok ga Lukoil prodaje za 8,28 kuna. Time je spremnik goriva od 50 litra skuplji za 11,50 kuna u odnosu na cijenu od prije dva tjedna, dok su cijene goriva pada duži niz tjedana za redom.

Povećana je cijena autoplina za 21 lipu tako da je nova cijena 3,94, što je za 40 lipa više nego prije dva tjedna. Poskupjelo je i loživo ulje za 10 lipa tako da je nova cijena 4,54 kune.

Podijeli