Pridružite se Citroenovoj akciji „Reciklirajte i profitirajte“

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

U ovoj Citroenovoj prodajnoj akciji (koja je za svaku pohvalu) mogu se s popustom kupiti novi Citroen C-Elysee, Citroen C3, Citroen C3 Picasso i Citroen C4, a da biste ostvarili popust do 15.000 kuna trebate Citroenu ustupiti na recikliranje i uništavanje svoje staro vozilo.

Tako popust uz otkup starog vozila na Citroen C-Elysee iznosi 15.000 kn pa je u akciji Citroen C-Elysee dostupan već od 79.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroen C3 Picasso iznosi 10.000 kn, a u akciji je Citroen C3 Picasso dostupan već od 99.900 kn. Ako kupujete Citroen C3, popust uz otkup starog vozila iznosi do 6.000 kn tako da novi C3 možete dobiti po cijeni od 69.900 kn. Citroën C4 ostvaruje popust do 5.000 kn, a u akciji je dostupan već od 94.900 kn.

Cilj je Citroenove akcije „Reciklirajte i Profitirajte“ ukloniti s hrvatskih cesta određen broj starih vozila koja će biti zamijenjena novima, a kod svih ovlaštenih Citroenovih distributera novih vozila u Hrvatskoj možete ustupiti dotrajala vozila svih marki (bez obzira na to o kojem se starom vozilu radi), njegovoj realnoj vrijednosti i stanju, bilo da su registrirana ili ne, ali za koja kupac novog vozila može dokazati (prometnom dozvolom) da je u njegovom vlasništvu najmanje 3 mjeseca. Akcija će dovesti do povećanja sigurnosti u prometu jer stari i neispravan vozni park predstavlja dodatnu opasnost za sve sudionike, pomladit će se vozni park u Hrvatskoj, a ne smijemo zaboraviti niti činjenicu kako stara vozila imaju visoke emisije CO2, za razliku od novih koja su bolja za okoliš.

Podijeli