Total Rubia Truck Centar u Hrvatskoj

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

Total Croatia d.o.o. je otvorila prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu. Cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Total partnerima i poboljšati cjelokupno iskustvo krajnjeg korisnika.

''Provedbom ovog projekta, Total Croatia d.o.o. nastavlja poboljšavati globalne standarde poslovanja tvrtke na hrvatskom i drugim tržištima u regiji. Vjerujemo da je koncept TRTC-a velika prilika da budemo bliže našim potrošačima, a viša kvaliteta usluge bit će jedan od načina na koji vraćamo i nagrađujemo naše vjerne korisnike koji su nam vjerovali tijekom proteklih godina'', rekao je Nikola Marković, voditelj projekta u HUB Balkans.

Prvi servisni centar koji je ušao u TRTC mrežu, Automehanika d.d. iz Zagreba, otvorio je vrata svježe brendiranog servisnog prostora. ''Ulaskom u TRTC mrežu ulažemo u znanje naših zaposlenika, podižemo razinu usluge i ostvarujemo bolji odnos s klijentima. Totalova potpora je ključna za nas kako bismo poboljšali svoje priznanje, kvalitetu i stručnost. Ponosni smo što smo prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj'', rekao je Željko Juratovac, voditelj servisa Automehanika d.d.

Ambicija Totala je razviti ovu mrežu u cijeloj Hrvatskoj u naredne dvije ili tri godine. Prvi kriterij za ulazak u partnerski program TRTC-a bit će kvaliteta pružene usluge, dostupnost i vidljivost. Kao dio mreže, članovi će imati koristi od brojnih prednosti kao što su održivost, prepoznatljiv vizualni identitet i naravno da ih preporučuje Total. Osim toga, svaki će servisni centar biti podržan kroz marketinške aktivnosti i kontinuirano usavršavanje za poboljšanje tehničkog znanja svojih zaposlenika u TRTC servisnim centrima.

Konačno, pri odabiru TRTC servisnih centara, krajnji korisnici će imati koristi od iznimne kvalitete usluge i posebnih promocija.