Volvo financijske usluge u Hrvatskoj

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

Volvo Grupa u Hrvatskoj počela je nuditi financijske usluge, početni odazivi na tržištu su izvanredni jer su mnogu kupci vrlo zainteresirani da čitav proces kupnje obave na jednom mjestu. Svako je poslovanje jedinstveno i ima svoj način osiguravanja rasta i profitabilnosti, a VFS u uskoj suradnji s kupcima gospodarskih vozila pronalazi najbolja moguća rješenja upravo za kupce gospodarskih vozila.

Dušan Mavrič

''Kupci Volvo Group Croatia d.o.o. pokazali su velik interes za našim financiranjem i raduje nas da ćemo vlastitim programima financiranja moći podržati mnogobrojne kupce pri kupnji novih i rabljenih vozila.'' izjavio je Dušan Mavrič, direktor regije Adriatic North.

Péter Écsy

''Dolaskom VFS-a na hrvatsko tržište, ojačali smo našu sveobuhvatnu ponudu, omogućivši kupcima novih i rabljenih gospodarskih vozila kompletno rješenje uz pametno i fleksibilno financiranje koje nudi VFS.'' izjavio je Péter Écsy, prokurist VFS Leasing d.o.o.

Dubravko Jelčić, Kristina Jelačić i Igor Smolec

''Mi razumijemo kupce gospodarskih vozila, njihovu djelatnost, okruženje u kojem posluju kao i izazove s kojima se suočavaju bolje od drugih. Zato su naša rješenja prilagođena upravo njima, a mi smo tu da im pomognemo pronaći najbolje rješenje, čak i u ovim izazovnim vremenima'' izjavio je Igor Smolec direktor VFS Leasing d.o.o.

VFS Leasing d.o.o. osnovan je u siječnju 2020. godine i nudi razne financijske pakete. VFS duboko razumije poslovanje svojih klijenata i zalaže se za upravljanje financiranjem suvremenim i prilagođenim načinom poslovanja kupaca, te nastoji razvijati dugoročne odnose s kupcima tijekom svojih poslovnih ciklusa. Financijski stručnjaci iz poduzeća VFS Leasing d.o.o. za hrvatske kupce Volvo kamiona, Volvo građevinske opreme, Volvo autobusa i Renault Trucks vozila kreirat će najbolja rješenja, pripremiti prilagođene ponude, pružiti odgovarajuće savjete za svakog pojedinog klijenta i pružiti im sveobuhvatnu podršku u njihovom poslovanju.