Američki klasici na Trash Burn festivalu

image

Poslastica za ljubitelje opakih američkih automobila, ali rock and rolla te popratnih sadržaja koji aludiraju na slavne 50-te, 60-te i novije godine po deveti se put održava na lokaciji seoskog turizma ''Goričanec'' u Sv. Martinu na Muri, nedaleko od poznatih toplica Sv.Martin.

Trash&Burn, najstariji miting američkih automobila u Hrvatskoj održava se 23. i 24. lipnja 2017. Uz američke jurilice moći ćete vidjeti i motore iz gotovo cijele Europe, burn-out paljenje guma, pin-up photo contest u kojem se zgodne djevojke obučene i našminkane u stilu 60-ih fotografiju na povijesnim automobilima, burlesk i cabaret show, nastupe poznatih rockabilly i rock&roll bendova, DJ-a, kustom art umjetnika, brojne retro štandove...

Na Trash&Burn American car meeting&rock and roll festival možete doći sa svojim automobilom (ne mora biti američki), a ako trebate prijevoz organizatori su na originalan način organizirali jeftini Trash&Burn taxi - vozit ćete se u Fordu Thunderbird iz 1959.godine koji će voziti u oba dana mitinga, za simboličnu dobrovoljnu donaciju.

Više informacija možete saznati na Facebook eventu

Podijeli