Abarth najavio novosti za 2023. godinu

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Jednostavnije konfiguriranje u tri koraka, ukratko bi mogli reći koji su glavni noviteti za Abarth modele za 2023. godinu. Kupci će sada još jednostavnije prilagoditi automobil prema vlastitim željama. Sve kreće odabirom između modela Abarth 595 ili Abarth 695, nakon čega se bira „duša“ modela – Turismo ili Competizione.

Nakon toga slijedi izbor boje karoserije, i na kraju se biraju dva paketa opreme. A kad već spominjemo boju, recimo i kako je u ponudi nova narančasta boja Orange Racing, koja je nastala kombinacijom tradicionalnih Abarth boja – crvene i žute, a za inspiraciju je poslužio model Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Kako smo već spomenuli, postoje dvije osnovne izvedbe, s time da je Turismo izvedba povezana sa stilom i komforom i dolazi sa 17-inčnim aluminijskim naplatcima i crnim kožnim sjedalima, dok je izvedba Competizione namijenjena vrhunskim performansama, a dolazi sa 17-inčnim Competizione aluminijskim naplatcima i Sabelt Carbon sjedalima.

Tu su i dva paketa opreme, Tech i Comfort, gdje je Tech namijenjen onima koji žele visokotehnološku opremu i dolazi sa 7-inčnim multimedijskim sustavom s navigacijom i automatskom klimom, dok je paket Comfort pak namijenjen onima koji žele imati premium osjećaj, a ova izvedba donosi Beats audio sustav i Xenon svjetla.

Podijeli