Hyundai je osvježio gradski model i10

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Najmanji Hyundaijev model i10 je s nama od 2019. godine, a upravo je predstavljena njegova dotjerana izvedba. Promjene nisu velike, no uvijek su dobrodošle. Tako ćete izvana osvježeni model najlakše prepoznati po novim dnevnim LED svjetlima koja su sada saćastog oblika umjesto dosadašnjih okruglih, a to se odnosi na standardnu, ne i na N Line izvedbu.

Nov je i dizajn aluminijskih naplataka koji dolaze u dijagonali od 15 inča, odnosno 16 inča kod N Line izvedbe, a u ponudi su i dvije nove boje, Lumen siva i Meta plava. Sada se može birati između devet boja karoserije, a dostupne su i dvobojne kombinacije. Nova je i grafika stražnjih LED svjetala.

Unutrašnjost donosi plavo ambijentalno osvjetljenje, te nove presvlake i boje, a N Line ima sportska sjedala. Nova je i digitalna instrument ploča, a dodani su i USB-C priključci sprijeda i straga, dok 8-inčni multimedijski zaslon sada podržava bežično spajanje s Apple CarPlay i Android auto mobitelima.

Uz već niz standardnih sigurnosnih sustava, dodano je i prepoznavanje biciklista na sustavu za sprječavanje sudara, a sada je dostupan i sustav za zadržavanje automobila unutar trake. Hyundai nije radio promjene oko motorizacije, pa su i dalje dostupni benzinci sa 67 KS i s 84 KS, kao i turbo benzinac sa 100 KS koji je dostupan u N-Line izvedbi. Prodaja kreće u drugoj polovici godine, a cijene se ne bi trebale puno mijenjati.

Podijeli