Obnovljen je Mitsubishi Space Star

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Mitsubishi Space Star je predstavljen 2012. godine, a 2016. godine je prošao i kroz prvi manji facelift, da bi ovih dana Mitsubishi predstavio ozbiljniji redizajn svojeg najmanjeg modela.

Već na prvi pogled su vidljive velike promjene sprijeda gdje je Space Star dobio nova LED svjetla, novu masku i branike i sada izgledom podsjeća na ostale Mitsubishi modele, a te promjene su mu ujedno dale i puno ozbiljniji izgled.

Sa strane se promjene svode na nove aluminijske naplatke, dok je straga Space Star dobio novi branik, spojler i redizajniranu grafiku stražnjih LED svjetala, a tu su i dvije nove boje – Sand Yellow i White Diamond.

Motor je ostao isti, a riječ je o 1,2-litrenom atmosferskom benzincu koji raspolaže sa 78 KS i 100 Nm okretnog momenta, a može se kombinirati s 5-brzinskim ručnim ili CVT mjenjačem.

Iako vizualno nije puno promijenjena, unutrašnjost donosi nove i kvalitetnije materijale, nova prednja sjedala i novi dizajn presvlaka, a tu je i novi 7-inčni središnji multimedijalni zaslon s podrškom za Apple CarPlay, a i dalje će se moći birati između ručnog i automatskog klima uređaja.

Novi Mitsubishi Space Star na europsko tržište stiže na proljeće, a cijene se ne bi trebale puno mijenjati u odnosu na sadašnji model, što znači da će početni model startati od oko 72.000 kuna.