Uskoro stiže redizajnirana Ford Kuga

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Ford će uskoro predstaviti redizajniranu Kugu, jedan od modela kojeg, barem za sada, ne bi trebao ugasiti. Kuga je važna za Ford, a uskoro će dobiti puno atraktivniji i privlačniji izgled, a to se posebice odnosi na prednji kraj vozila koji je sada uspravniji, skladniji, odnosno jednostavno bolji.

Nova maska je povećana, svjetla su u potpunosti nova, a nova je i LED traka koja ih spaja, a koja je postavljena iznad maske. Tu je i veći logo, a ST izvedba će se od ostalih izvedbi isticati po svim dijelovima karoserije u boji, dok će ostale izvedbe imati crni obrub oko karoserije.

No Ford je poradio i u unutrašnjosti, a ona donosi 13,2-inčnu digitalnu instrument ploču, ali i novi dizajn središnje konzole na čijem se vrhu nalazi novi 13,2-inčni multimedijski zaslon s najnovijim softverom. Tu su i neke nove boje i materijali u unutrašnjosti, a još uvijek se klimatizacijom upravlja odvojeno od zaslona.

A kad su u pitanju pogonski motori, europska bi izvedba trebala imati 150 KS snažan turbo benzinac, te 182 KS snažan turbo benzinac, a tu je i plug-in hibrid s 213 KS. Šuška se kako bi na pojedinim tržištima mogla u ponudi biti i izvedba s turbo dizel motorom.

Podijeli