Premijere u Zagrebu: GLC, Astra, 500 Abarth, V60 Cross Country, Tucson, Outlander

image

Premijere su u zagrebačkom Arena Centru obilježile Zagreb Auto Week – uživo su se tijekom prošlog vikenda mogli vidjeti i sjesti na sjedalo novih automobila: Mercedes-Benz GLC, Opel Astra, Fiat 500 Abarth, Volvo V60 Cross Country, Hyundai Tucson, Mitsubishi Outlander.

Samo za ovu prigodu, Mercedes-Benz je uz novi GLC, iznimno atraktivan i luksuzan SUV, nasljednik modela GLK, predstavio novu A i C klasu.

Opel je premijerno na Auto Weeku pokazao novu Opel Astru koja ne samo da odiše inovativnošću, dinamičnim performansama te učinkovitošću već ju krasi kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost te elegantan i sportski dizajn. Predstavljen je i novi Opel Karl.

Posebnu pozornost privukao je Fiat 500 Abarth koji je hrvatskoj publici predstavljen na inovativan i kreativan način u sklopu europske turneje #500day. Posjetitelji Arena Centra imali su priliku upoznati i novi Volvo V60 Cross Country, avanturistički automobil markantnog izgleda koji je oduševio sve one željne sportske, ali i udobne vožnje. Hyundai je prezentirao novog Tucsona koji oduševljava svojim dizajnom i prostranošću, dok je Mitsubishi mamio poglede redizajniranim i ušminkanim Outlanderom, a na ZAW-u je ekskluzivno predstavljen i novi Pick-up L200.

Podijeli