Vidijeva mučionica hardvera ima novi portal

  • Objavljeno u Auto FUN
image

Računalni hardver je jedna od glavnih i najčitanijih tema časopisa Vidi pa su brojni usporedni testovi i recenzije grafičkih kartica, procesora, laptopa, telefona, tableta, računalnih konfiguracija, printera, kamera, matičnih ploča upravo to što ponajviše zanima čitatelje. Sav taj hardver prolazi kroz VidiLab, a tijekom 20 godina postojanja Vidilaba testirano je više od 20.000 različitih uređaja.

Vidilab.com je upravo redizajniran te je nabrijan hrpama sadržaja i tematskih cjelina. Stoga ćete na portalu Vidilab.com pronaći obilje hardverskih recenzija provedenih u mučionicama Vidilaba, usporedne testove u kojima se direktno uspoređuju uređaji iz istih kategorija, konfiguracije mjeseca u kojima se predstavljaju idealne desktop konfiguracije za različite namjene - od gaminga, uredskih potreba pa sve do profesionalne obrade multimedijskih sadržaja.

Uz sve to, na portalu možete pročitati zanimljive i optimistične Cool priče o najuspješnijim startup tehnološkim tvrtkama iz Hrvatske, a rubrika Palac gore za kupnju pomoći će vam u odabiru laptopa, mobitela, tableta, televizora, monitora i drugih uređaja.

Isto tako, svoje će mjesto na portalu naći i Vidi.tv kanal na YouTubeu čiji su filmovi pogledani više od 2,5 milijuna puta.

Novi Vidilab portal će vam pružiti obilje svakodnevnih vijesti odnosno najava, osvrta, glasina i drugih najsvježijih informacija iz svijeta hardvera i ICT-a. Od svijeta Vidijevog hardvera dijeli vas samo jedan klik na adresu www.vidilab.com.

16.10.2015.

Podijeli