1000 primjeraka MX-5 RF Launch Edition

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback) je predstavljena kao veliko iznenađenje na New York International Auto Show 2016, iako su svi očekivali klasičnu MX-5 Miatu s tvrdim krovom. Sada su otišli i korak dalje te u ograničenoj seriji od samo 1000 komada daju mogućnost predbilježbe za Launch Edition. Zanima li vas ovaj limited edition, provjerite svoju elektronsku poštu jer će Mazda prijavljenim korisnicima poslati email na koji trebaju što prije odgovoriti. Detaljnije na www.longlivetheroadster.com

Po čemu je Mazda Miata MX-5 RF Launch Edition specifična i posebna?

Launch Edition je pofarbana u Machine Gray boju s crnim krovnim panelom,a u interijeru se nalazi koža Auburn Nappa. Istu tu kombinaciju smo vidjeli i prilikom predstavljanja. Svi ostali, standardni MX-5 RF modeli bit će također dostupni s Machine Gray bojom i spomenutom kožom, ali neće imati crni krov i specijalne oznake kao na limited verziji Launch Edition. Sretni vlasnici, njih samo 1000 u cijelom svijetu, dobit će i numerirani sat Tourneau. Birat će između ručnog i automatskog mjenjača.

Cijena za Mazda Miata MX-5 RF Launch Edition nije još definirana, ali se očekuje da će biti samo nešto viša od bazne cijene u SAD-u, od 25.750 USD.

Isporuka Launch Edition RF-a se očekuje početkom 2017. godine.

Podijeli