Urbano avanturističko vozilo

image

Prema navodima Hyundaija, Jayde Concept je jedinstveni urbani crossover koji će neusporedivim stilom unaprijediti vašu sljedeću avanturu.

Osim upečatljivog dizajna, Kona Jayde je savršeno opremljena za urbane izlete te ima  Thule prtljažnik kao i e-bicikla iz ponude Vintage Electric Bikes.

Koncept je namijenjen onima koji osobni stil izražavaju kroz svoja vozila, pa se prepoznatljivom tirkiznom bojom izdvajaju od ostalih.

Utjelovljujući stil i razmetljivost (koja je na SEMA-i itekako poželjna), Jayde ima posebne jednodijelne kotače HRE 520M, a na 20x9 kotačima su 235/40/ZR20 Michelin Pilot Sport 4 S gume.

Tu su još Eibach opruge s kojima se visina vožnje smanjuje za 50 mm, pa su off-road izleti isključeni.

Kona Jayde je plod suradnje između Hyundaija i MOBIS-a, dobavljača originalnih dijelova i dodatne opreme za Hyundai.

MOBIS je osigurao posebnu krvnu kutiju Thule Pulse Alpine za dodatni prtljažni prostor, a kako bi se moglo doći do svih mjesta u gradu, vozaču je na raspolaganju i Vintage Electric Rally e-bicikl.

Ne treba ni spominjati kako se radi o električnom biciklu vrhunskih performansi koji je postavljen na nosač bicikla Thule Epos.

Bicikl je čak usklađen i bojama te se može pohvaliti posebnim kompletom guma Michelin Power Gravel koje upotpunjuju izgled.

Sofisticirana mješavina stila i funkcije proteže se na unutrašnjost, gdje su RECARO Sportster CS sjedala s jedinstvenim kariranim uzorkom i šavovima koji odgovaraju shemi boja.

Jayde Concept također je opremljen Scosche PowerUp 32K prijenosnim punjačem i InVert 200 DC-to-AC adapterom kako bi se osiguralo da sva oprema, poput mobilnih telefona, prijenosnih računala i kamera bude spremna za upotrebu.

Jedinstveni spoj praktičnosti i stila koncepta Jayde čini ga uvjerljivim izborom za urbane avanturiste.

Podijeli