MG predstavio osvježeni SUV HS

image

Nakon opsežnog redizajna, novi HS ima oštriji, agresivniji izgled. Sprijeda, nova dvofunkcionalna LED prednja svjetla, odvažan dizajn rešetke i novi prednji branik doprinose poboljšanom izgledu koji ponovno uspostavlja HS kao najveće, najluksuznije SUV vozilo tvrtke MG Motor.

Straga, novi dizajn branika, revidirani dvostruki ispušni otvori i LED stražnja svjetla upotpunjuju novi suvremeni stil, uz novi dizajn kotača od 18 inča s dijamantnim rezom.

Novi MG HS nudit će se u Standard, Comfort i Luxury razini opreme. Pri lansiranju, sve će modele pokretat će 1,5-litreni benzinski motor s turbopunjačem koji će isporučivati do 162 KS.

Ručni mjenjač dostupan je kao dio standardne opreme, dok je DCT mjenjač s dvostrukom spojkom dostupan kao opcija na razinama opreme Comfort i Luxury uz nadoplatu od 2.000 €.

Novi MG HS zadržao je impresivnu količinu prostora i udobnosti prethodne generacije, a unutrašnjost sadrži visokokvalitetne materijale meke na dodir.

Informativno-zabavni sustav sa zaslonom od 10,1'' nadograđen je poboljšanim softverom, što omogućuje bržu i jednostavniju funkcionalnost.

Dodatna, Magic siva metalik boja, sada je također dostupna po prvi put unutar HS asortimana. Tako sada paleta boja uključuje dvije jednoslojne, tri metalik boje i jednu troslojnu boju.

Razina opreme Comfort, po cijeni od 29.400 € za ručni mjenjač, po prvi put uključuje dvofunkcionalna LED prednja svjetla s prednjim i stražnjim sekvencijalnim pokazivačima – uz klima uređaj, satelitsku navigaciju, stražnju parkirnu kameru sa senzorima za parkiranje, brisače sa senzorima za kišu, pristup bez ključa, kožni upravljač, ručicu mjenjača te grijana sjedala (vozačevo el. podesivo) kao dio serijske opreme.

Luxury razina opreme, po cijeni od 31.400€ za ručni mjenjač, predstavlja vrhunac ponude HS-a.

S brojnim premium elementima poput ambijentalnog osvjetljenja, digitalnog klima uređaja, velikog el. pokretanog panoramskog krovnog otvora, ekskluzivnih Bader® integriranih presvlaka prednjih sportskih električno podesivih sjedala u kombinaciji kože i alkantare, zatamnjenim stražnjim staklima  i nadograđenim audio sustavom sa 6 zvučnika.

Verzije s DCT mjenjačem dodatno uključuju električno otvaranje vrata prtljažnika i automatski dvozonski klima uređaj.

MG Pilot, sveobuhvatni paket sigurnosnih sustava, dostupan je serijski od prve razine opreme Standard  – opremanje HS-a s aktivnim kočenjem u nuždi s otkrivanjem pješaka i bicikala, sustavom pomoći za održavanje trake sa sustavom upozorenja pri napuštanju trake, inteligentnom pomoći pri ograničenju brzine, otkrivanjem mrtvog kuta, upozorenjem na poprečni promet straga, upozorenjem na prednji sudar, inteligentnom pomoć pri paljenju dugih svjetala, tempomatom, a na verzijama s DCT mjenjačem dolazi i sustav pomoći u vožnji u prometnim gužvama u kombinaciji s adaptivnim tempomatom.

Kupci su do sada uživali u MG-ovom 7-godišnjem jamstvu/150.000 kilometara za sve modele koji i dalje ostaje jedno od najdužih potpuno prenosivih jamstava u svojoj klasi.

Nedavno je objavljena i posebna ponuda jamstva kojom MG želi dodatno ojačati povjerenje kupaca u marku i vozila. MG-ov inovativni pristup jamstvu proširenje je već postojećeg tvorničkog jamstva marke od 7 godina/150.000 km s dvije dodatne ponude koje osiguravaju da se vozači MG vozila mogu osjećati sigurno i zbrinuto bilo kada i bilo gdje na cestama.

Paralelno s osvježenjem modela HS osvježen je i aktualni plug-in hibridni model EHS PHEV, pružajući time niz opcija za kupce koji traže pristupačno, visokokvalitetno novo SUV vozilo.

Podijeli