Nova Toyota C-HR stigla u Hrvatsku

image

Novi C-HR, atraktivni crossover tvrtke Toyota, stigao je u Hrvatsku. Prodaja je započela i svi zainteresirani za ovaj model mogu se već danas naručiti na probnu vožnju.

Kako bi prilagodili auto u potpunosti potrebama svojih kupaca, Toyota je pripremila sedam različitih razina opreme. Redovna cijena modela kreće se od 32.285 eura.

Ovaj model pruža pouzdanu i tihu vožnju kroz inovativne tehnologije i sveobuhvatnu nadogradnju dinamike vozila. Njegov raspon hibridnih električnih i plug-in hibridnih električnih pogonskih sklopova koristi Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju za isporuku više snage tijekom vožnje.

U Hrvatskoj se trenutno prodaje njegova hibridna inačica (1.8 i 2.0 hibridni motori), dok plug-in hibridno električni pogonski sklop očekujemo početkom 2024. godine.

Na novom modelu Toyota C-HR sve je usmjereno na održivost, uz povećanu upotrebu recikliranih materijala i materijala koji nisu životinjskog podrijetla te s manjim ugljičnim emisijama zahvaljujući novim procesima proizvodnje i manjoj težini.

Nominalna potrošnja ovog modela je 4.7 litara na sto kilometara, a njegova CO2 vrijednost iznosi 105 g/km.

Nova Toyota C-HR projektirana je za očekivanja europskih kupaca, iskorištavajući inovativna dostignuća i podatke u stvarnom vremenu od vozača diljem kontinenta. Tako se u interijeru nalaze značajke poput dinamičnog unutarnjeg ambijentalnog osvjetljenja u 64 boje i panoramskog krova bez zasjenjenja.

U dodatnoj opremi se, između ostalog, nalazi atraktivni 12,3 inčni multimedijski zaslon, kao i 12,3 inčni ekran za prikaz informacija.

Nova Toyota C-HR dostupna je u sljedećim paketima oprema:

  • Toyota C-HR C-ENTER (32.285 EUR)
  • Toyota C-HR C-ULT (33.870 EUR)
  • Toyota C-HR C-LUB (36.033 EUR)
  • Toyota C-HR C-HIC (42.795 EUR)
  • Toyota C-HR PREMIERE (47.613 EUR)
  • Toyota C-HR GR-SPORT (42.147 EUR)
  • Toyota C-HR GR-SPORT PREMIERE (48.311 EUR)
Podijeli