BMW serije 2 Coupe i BMW serije 2 Kabriolet

image

Premium kompakti BMW serije 2 Coupe i BMW serije 2 Kabriolet dolaze s dvostrukim LED prednjim svjetlima (standardna oprema); poznati dvostruki kružni svjetlosni izgled ima šesterokutnu interpretaciju, čime inspirira još precizniji i moderniji izgled. Modeli imaju oštriji dizajn prednjeg kraja, veća maska daje prednjem kraju novih modela širi izgled i omogućuje im projiciranje sportskog dojma. Vanjski usisnici zraka u trodijelnom prednjem kraju sada su veći i naglašavaju snažan stav automobila na cesti.

Straga su jednodijelna stražnja svjetla (LED-ovi kao standard) s prepoznatljivim BMW L-oblikom koji se proteže na bočne dijelove.

Imat će potpuno novu unutrašnjost, s novim dizajnom zaslona s instrumentima i središnjim zaslonom visoke razlučivosti od 8,8 inča - sve zajedno je sportski orijentirano. Stižu i dodatne nadogradnje unutrašnjosti i nove usluge povezivanja. Coupe ima prtljažnik od 390 litara, a krov od tkanine s električnim pogonom Kabrioleta pruža izvrsnu akustičku udobnost zahvaljujući dodatnoj izolaciji. Osim toga, može se otvoriti dok ste u pokretu - pri brzinama do 50 km/h.

Uz pogon na stražnje kotače, 4432 mm dužine ovi četverosjedi nude sportske performanse, što je jedinstveno u segmentu. Modeli Coupe i Kabriolet dostupni su u varijantama Luxury Line, Sport Line i M Sport, a postava također uključuje BMW M Performance predstavnika - BMW M240i/M240i xDrive. Boje Mediterranean Blue, Seaside Blue i Sunset Orange dodane su izboru boja vanjske boje. Ponuda motora s tri, četiri i šest cilindara s BMW TwinPower Turbo tehnologijom dostupna je za BMW serije 2 Coupe i BMW serije 2 Kabriolet koji proizvode izlaznu snagu od 100 kW/136 KS do 250 kW/340 KS.

Podijeli