Besplatna kava za zdravstvene djelatnike

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

U vrijeme pandemije koronavirusa Covid-19 Tifon te INA Grupa čine sve kako bi osigurali sigurnost opskrbe tržišta i kontinuitet poslovanja. Pri tome kao odgovorne tvrtke slijede sve preporuke kako bi se spriječilo širenja koronavirusa Covid-19 jer nam je zaštita zdravlja naših kupaca i radnika na prvom mjestu.

Svjesni truda koji je potrebno uložiti u ovim okolnostima tvrtke posebnu zahvalnost besplatnom kavom žele odati zdravstvenim djelatnicima – istinskim herojima, koji ne mareći za vlastitu sigurnost i često u nemogućim uvjetima pokazuju iznimnu predanost svom pozivu. INA Grupa će kroz svoje članice besplatnu kavu osigurati i za zdravstvene djelatnike u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.

U Hrvatskoj će zdravstveni djelatnici, uz predočenje iskaznice kojom potvrđuju svoj status, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Tifona i Ine od danas, dok akcija na tržištu BiH i Crne Gore kreće sutra, 25. ožujka. Više informacija o samoj akciji kao i informacije o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Tifona, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Tifona.