Bogata ponuda guma Goodyear UltraGrip

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

Goodyear je prije predstojeće zime istaknuozimske gume iz svog asortimana serije UltraGrip. Upotrebom naprednih tehnologija gume UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+ i UltraGrip Cargo osiguravaju povećanu izdržljivost i u teškim zimskim uvjetima.

Zahvaljujući dvjema ključnim tehnologijama, guma UltraGrip Performance+ za automobile visokih performansi odlikuje se povećanom izdržljivošću na mokroj i suhoj površini te u zimskim uvjetima. Tehnologija Traction Protect uključuje smolu koja poboljšava sposobnost prilagodbe gume podlozi, čime se sile kočenja učinkovitije pretvaraju u prianjanje. Potonje na snijegu i ledu dodatno poboljšava i tehnologija Winter Grip, koja ovom mješavinom omogućuje gumi veću elastičnost na niskim temperaturama.

Tehnologijom Winter Grip ponosi se i guma UltraGrip 9+, koja vozačima manjih gradskih automobila u teškim zimskim prilikama osigurava izvrsno prianjanje. Guma istodobno omogućuje i brojne prijeđene kilometre jer je od pukotina i kidanja komadića na gruboj podlozi štiti tehnologija Mileage Plus.

Guma UltraGrip Cargo, svojim usavršenim dezenom gaznog sloja i gumenom mješavinom vozačima lakih teretnih vozila omogućuje iznimnu kočnu izdržljivost na snijegu. Osiguravanjem brojnih prijeđenih kilometara guma doprinosi i smanjenju troškova vlasništva. Gume UltraGrip 9+ i UltraGrip Cargo dostupne su u svim dimenzijama, kao i guma UltraGrip Performance+ za automobile visokih performansi.

I za kraj podsjećamo, u zimskim uvjetima, bez obzira je li cesta suha, mokra ili prekrivena snijegom, uvijek preporučujemo da su na vozilu montirane sve četiri zimske gume, jer samo one omogućuju sigurnu vožnju po zimi i prilagodite svoju vožnju uvijetima na cesti.

Podijeli