Pogledajte Citroen DS World u srcu Pariza

image

DS World predstavljat će od 27. studenog 2013. godine središnje mjesto namijenjeno prodaji, izložbi i povijesti DS linije, a bit će to mjesto i za umjetničke osjećaje i doživljaje. Lokacija u Parizu na kojoj se nalazi prostor DS World je na samo nekoliko koraka od avenija Champs Elysées i Montaigne - u ulici François 1. na broju 33.

Prostor je jedinstven u Europi, a kupcima će se pristupati pojedinačnim pristupom. Najavljuje se i izlaganje najljepših modela linije poput novog modela Citroen DS3 DS WORLD, u ograničenoj seriji od 15 primjeraka. Naravno, neizostavan je i legendarni Citroen DS predstavljen u listopadu 1955. godine, dok će se u DS Worldu izložiti model Citroen DS 19 iz 1956. godine. Bit će izloženi i modeli DS4 i DS5 u novom ruhu „Faubourg Addict”, na kojem se posebno ističe logotip DS. A budućnost linije na otvorenju autosalona DS World u Parizu predstavljat će konceptno vozilo WILD RUBIS (predstavnik budućnosti terenaca DS linije opremljen tehnologijom Full-Hybrid Plug in).

DS World će kupcima vozila DS nuditi kućnu dostavu novog DS-a u pariškoj regiji ili uslugu vraćanja automobila nakon servisa, a u ponudi je i vožnja Parizom s osobnim vozačem u izvornom DS 23 ili unajmljivanje tog legendarnog modela.

Nova Citroen DS linija predstavljena je 2010. godine i do sada je prodano 400.000 primjeraka, a sastoji se od modela DS3, DS3 Cabrio, DS4 i DS5.

Pogledajte dašak atmosfere na fotografijama:

Podijeli