Otvoren je prvi DS Store u Hrvatskoj

  • Objavljeno u NAJAVE
image

DS Store Zagreb budućim će kupcima i korisnicima usluga približiti pariški chic, pružiti ekskluzivno iskustvo brenda, ugođaj kupnje te vrhunsku kvalitetu usluga kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. Od otvaranja, u njemu će biti izloženi DS 3 Crossback, DS 7 Crossback i DS 4.

Prilikom otvaranja bili su izloženi svi DS modeli, a predvodio je DS 21, na čijem je nasljeđu sazdan brend DS Automobiles. Tu su i modeli DS3 Crossback, DS 4, DS 9 i novi DS 7 koji je premijerno predstavljen prisutnima. Odlikuje se velikom udobnošću i elektrificiranim pogonskim sklopovima snage do 360 KS. Početkom iduće godine lansira se na hrvatsko tržište.

Brend DS Automobiles, jedini brend rođen u Parizu, nosi vrijednosti izvrsnosti, znanja i umijeća francuskog luksuza. DS vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardan dizajn. DS modeli spajaju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost.

Podijeli