Posebna ograničena serija Proud za Daciju

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Kada je Dacia predstavila model Logan, bila je to prekretnica za tvrtku i od tada Dacia niže uspjehe, a prošle je godine Dacia u Europi prodala 564.854 vozila, što predstavlja rast od 10,4 % u odnosu na 2018., a tržišni udio iznosi 3,6 %.

Kako bi proslavila taj uspjeh i 15 godina uspješnog poslovanja, Dacija je predstavila posebnu ograničenu seriju vozila Proud koja je dostupna na modelima Duster, Logan MCV Stepway, Sandero Stepway i Lodgy Stepway.

Modeli iz ograničene serije Proud temelje se na opremi inačice Stepway i inačici Prestige modela Duster, dostupni su u sedam boja karoserije (šest za Duster), uključujući i novu plavu boju Iron. Osim serijskom opremom, modeli iz ograničene serije Proud nude korisne Dacijine tehnologije kao što su kamera za vožnju unatrag i radari, automatski klima-uređaj, 7-inčni multimedijski zaslon s navigacijskim sustavom i informacijama o prometu, radio-uređaj, USB priključak i Bluetooth.

Izvana ćete novu seriju prepoznati po 16-inčnim aluminijskim naplatcima (17” na modelu Duster), bočnim zaštitnim letvicama (na modelima Sandero i Duster), oznakom ''15 Years'' na pragovima prednjih vratiju i biserno crnim kućištima vanjskih retrovizora. U unutrašnjosti vas pak očekuju posebne presvlake, plavi umetci u ventilacijskim otvorima i plave obloge u predjelu ručica vrata te prednjim i stražnjim zaštitnim tepisima.

Po cijeni od 97.900 kuna možete dobiti Sandero Stepway Proud s 90 KS snažnim benzincem ili pak 100 KS snažnim benzincem s plinskom instalacijom, dok 95 KS snažan dizelaš košta 111.900 kuna. Logan MCV Stepway možete dobiti s istim kombinacijama, a njegove cijene su 104.400 kuna, odnosno 118.900 kuna za dizelsku opciju.

Kod Dustera Proud možete birati između 130 KS snažnog turbo benzinca ili 115 KS snažnog turbo dizelaša, a cijena obje izvedbe je ista i iznosi 133.400 kuna.