Predstavljen Lexus Relax program jamstva

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Lexus posvećuje veliku pozornost zadovoljstvu vlasnika vozila i njihovom zadovoljstvu prilikom vožnje, pa je za potpuno zadovoljstvo razvijen program s ciljem osiguranja bezbrižnosti. Riječ je o Lexus Relax - programu koji omogućuje jamstvo na vozila stara do 10 godina, bez obzira radi li se o novom vozilu ili o produljenju jamstva na vozilo koje je neko vrijeme bilo izvan jamstvenog razdoblja!

Lexus Relax se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na razdoblje do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (obično 12 mjeseci ili 15.000 km - što prije nastupi).  Ono što je važno istaknuti, a  po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu, je to što je program produljenja jamstva moguće primijeniti i na nova, ali i na rabljena vozila kojima je istekao period tvorničkog jamstva te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Lexus Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Odabirom ovlaštenog Lexus servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Lexus nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti. Dakle, program se aktivira u skladu s uvjetima, kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Lexus servisa. Vlasnik vozila s aktivnim Lexus Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima. Prednosti vlasnik može iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Za sve detalje posjetite ovlaštenog servisera ili posjetite www.lexus.hr/ownership/.

Podijeli