Stigao redizajnirani Citroen C3 Aircross

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Citroen C3 Aircross, gradski SUV koji je na tržištu od 2017. godine i koji je do sada prodan u preko 370.000 primjeraka, nedavno je obnovljen, a sada je nova izvedba stigla i na naše tržište. Do sada je kod nas prodano preko 1.100 primjeraka, od kojih je 70 % imalo dvobojnu karoseriju, 40 % ih je bilo opremljeno bogatim Shine paketom opreme, a 20 % prodanih primjeraka je imalo i opcijski color paket.

Ključna obilježja redizajniranog C3 Aircrossa su više naglašeni dizajn, više mogućnosti personalizacije i više udobnosti. Najveće promjene u izgledu su sprijeda, gdje se mogu vidjeti nova svjetla i svjetlosni potpis, a tu je i redizajnirana zaštita podvozja.

Sada je u ponudi sedam boja, od kojih su dvije nova – Khaki siva i Voltaic plava, a kupci mogu birati između četiri color paketa (dva nova), između crnog i bijelog krova, a tu su i tri nova dizajna stražnjeg bočnog stakla. Uz to, C3 Aircross je zadržao praktičnost pa i dalje nudi kliznu stražnju klupu i prtljažnik koji varira od 410 do 520 litara, ovisno o položaju stražnje klupe. Tu je i nova središnja konzola između sjedala te nova Advanced Comfort sjedala s tri nova dizajna.

Novi Citroen C3 Aircross dostupan je s turbo benzincima sa 110 KS i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, te 130 KS snažnim turbo benzincem u kombinaciji sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Dizel ponudu čini 110 KS snažan turbo dizelaš koji dolazi s ručnim mjenjačem, te 120 KS snažan turbo dizelaš koji je uvijek kombiniran sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem. U ponudi su i tri paketa opreme – Feel, Feel Pack i Shine, a cijene kreću od 131.900 kn za 100 KS snažnog benzinca, odnosno od 144.900 kn za 110 KS snažnog turbo dizelaša u kombinaciji s Feel paketom opreme.

No prilikom lansiranja ponuđena je i posebna serija C3 Aircross Feel Pack s dvobojnom karoserijom, bogatom serijskom opremom i 110 KS snažnim benzincem po cijeni od 126.900 kuna, odnosno od 1266 kn mjesečno putem Citroen financiranja.

Podijeli