Rimac otvorio novi salon u srcu Europe

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Novi Rimac izložbeni prostor, prvi takav u Europi, otvorio je svoja vrata u povijesnom europskom gradu Bruxellesu u Belgiji. Novi urbani prostor za kupce, nastao u suradnji s prodajnim predstavnicima Rimac Automobila za područje Belgije i Luksemburga, D’Ieteren, još je jedan trenutak prekretnice u nevjerojatnom rastu marke Rimac. Odražavajući Rimac standarde, uključujući vrhunski Nevera konfigurator, izložbeni prostor u Bruxellesu spaja najsuvremeniju tehnologiju s atmosferskim dizajnom.

Kompletno Rimac iskustvo u prilagodbi, naručivanju i preuzimanju Nevere – i budućih Rimac hiperautomobila – pažljivo je ugrađeno u etos novog izložbenog prostora. Kao dio suradnje s tvrtkom D’Ieteren, novi prostor osigurat će punu podršku nakon prodaje za vlasnike Rimac hiperautomobila, koristeći dijagnostičke alate koje je razvio Rimac tim uz potpuno digitalizirane postprodajne usluge.

Svečanom otvorenju nazočili su ključni rukovoditelji Rimac Grupe, uključujući izvršnog direktora Matu Rimca, voditelja prodaje, Ronija Kerta i generalnog direktora Bugatti Rimca, Hendrika Malinowskog, kao i Davida Favesta, generalnog direktora za Rimac u D’Ieterenu. “Ovaj novi suvremeni izložbeni prostor još je jedan dodatak rastućoj Rimac mreži partnera”, rekao je Malinowski. “Rimac je imao izvanrednu 2022. i otvaranjem vrata našeg novog prostora u Bruxellesu, ulazimo u 2023. s potpunim samopouzdanjem i pozitivnošću. Sljedećih 12 mjeseci predstavljat će još jedan važan razvojni period za Rimac. U D’Ieteren Automotiveu nismo mogli poželjeti boljeg partnera za Belgiju i Luksemburg. Njihovo iskustvo i veze unutar automobilskog i luksuznog prostora pomoći će Rimcu da ostvari još veću prisutnost u regiji.”

Mate Rimac je dodao: „Daljnji rast naše mreže partnera dolazi u važnom trenutku za Rimac brend, prateći isporuke Nevere diljem svijeta. Naš novi prostor usmjeren na kupca u Bruxellesu, simboličnom srcu Europe, predstavit će Rimac novim klijentima, djelujući kao fizička dodirna točka s našim brendom i mogućnostima Nevere.”

David Favest, generalni direktor Rimca u Bruxellesu izjavio je: „Otvaranje prvog Rimac salona u srcu Europe opipljiva je konkretizacija našeg puta započetog prije dvije godine s Rimac timom. Rimac predstavlja budućnost hiperautomobila i potpuno je usklađen s D’Ieterenovom vizijom mobilnosti budućnosti: povezanom, održivom i uključivom. Kvantni skok u svijetu hiperautomobila u Belgiji i Velikom Vojvodstvu Luksemburg!”

Otvaranjem izložbenog prostora u Bruxellesu, D’Ieteren postaje 23. globalni prodajni partner za Rimac Automobile, pridodajući ekspanzivnom utjecaju brenda diljem Europe, Amerike, Bliskog istoka i Azije. Svako je partnerstvo pažljivo odabrano kako bi kupcima pružilo iskustvo prodaje i vlasništva svjetske klase.

Razvijena kako bi ponudila performanse hiperautomobila sljedeće generacije, Nevera je službeno najbrže ubrzavajući serijski automobil na svijetu i najbrži serijski električni automobil, označavajući novu eru u evoluciji automobilskih performansi. Neverinih 1.914 KS proizvode četiri električna motora, omogućujući 0-60 mph za samo 1,85 sekundi i 0-100 mph za 4,3 sekunde. Dizajnirana, razvijena i proizvedena u tvrtki Bugatti Rimac u Hrvatskoj, samo će 150 primjeraka potpuno električne Nevere ikada biti izrađeno. Kao nadopuna otvaranju novog izložbenog prostora, Nevera će zauzeti počasno mjesto na izložbenom prostoru D’Ieteren na sajmu automobila u Bruxellesu od 14. do 22. siječnja.

Podijeli