Seat eXS KickScooter stigao u Hrvatsku

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Električni romobili su posljednjih par godina poharali tržište, posebice na zapadnoeuropskim tržištima, no taj trend je sve popularniji i kod nas, a sad je na tržište stigao još jedan konkurent.

Već smo pisali o Seatu eXS KickScooteru u studenom prošle godine, kada je imao i premijeru na kongresu Smart City Expo, a koji je ''ispod kože'' ustvari model Segway ES2.

Seat eXS KickStart se kotrlja na 8-inčnim kotačima, a maksimalna brzina koju može postići je 25 km/h, i pritom vozač ne smije biti teži od 100 kg, kolika je maksimalna nosivost ovog modela. Treba spomenuti i kako su ugrađeni prednji i stražnji amortizeri, kako bi vožnja bila udobnija.

Baterija ima kapacitet od 187 WH, a njeno punjenje traje do 3,5 sati i omogućuje doseg od 25 km, što je i više nego dovoljno za dnevne potrebe, a moguće je i povećati doseg ako se priključi dodatna baterija.

Opremljen je i Bluetooth vezom, a sprijeda i straga su ugrađena LED svjetla za bolju vidljivost, LCD ekran s prikazom trenutne brzine i napunjenosti baterije, te tempomat.

Seat eXS KickScooter električni romobil je stigao i na naše tržište po cijeni od 4.999,99 kuna i dostupan je za narudžbu u svim Seat salonima u Hrvatskoj.