U siječnju nova Impreza sa STI dodacima

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Za manje od dva tjedna svoja će vrata otvoriti Tokyo Motor Show, koji se održava od 13. do 15. siječnja, Subaru će prikazati svoje novitete. Tako će zasigurno najviše pažnje privući Impreza sa STI dodacima, no ne i promjenama na motoru. Svakako su još zanimljivi i izlošci kao što su Subaru BRZ GT300 2022 iz serije Super GT 2022, Subaru WRX NBR Challenge 2023, te Subaru WRX Rally Challenge 2023.

Na temelju modela Levorg STI R EX nastao je i prototip Levorg STI Sport, a tu su još dva prototipa – Crosstrek Boost i REX Boost.

Crosstrek Boost je nastao na modelu Crosstrek a pridodana je oprema za ljubitelje avanturizma. Tako su tu posebne gume za sve terene, dodatno izdignuta karoserija, više zaštite karoserije, ali i posebna kamping oprema. Za razliku od njega, Rex Boost je ipak nešto smireniji i donosi gume za sve terene, zastavice za zaštitu od prskanja blatom i još poneki detalj.

Za sada su objavljene fotografije svih modela, ali ne i nove Impreze STI, pa ćemo za sve informacije ipak trebati pričekati 13. siječnja.

Podijeli