Prije kupnje provjerite ima li na vozilu tereta

image

Nakon slanja upita putem SMS poruke na broj 818058, na vaš mobitel će doći povratna informacija o vozilu koje želite provjeriti prije kupnje.

Primjer SMS poruke koji se šalje za provjeru: sas VF3CCHMZOET022811. U realnom vremenu će vam stići odgovor s jednom od mogućih povratnih informacija, i to bilo koji dan u tjednu i godini, 24 sata dnevno:

1. Vozilo s brojem sasije VF3CCHMZOET022811 ima status upisano u Upisnik. Više o usluzi na www.fina.hr Vozilo za koje ste tražili informaciju upisano je na određeni dan u Upisnik. Teret za određeno vozilo upisuje se u realnom vremenu tako da status "upisano u Upisnik" naknadno može biti i promijenjen, osim subotom i nedjeljom.

  2. Vozilo s brojem sasije PT8ZZCHMPOAT034889 nema status upisano u Upisnik. Više o usluzi na www.fina.hr Vozilo za koje ste tražili informaciju nije upisano u Upisnik na određeni dan i u navedeno vrijeme.

 

3. Neispravan upit za WB9TRWERAS248663. Više o usluzi na www.fina.hr Upisali ste pogrešan broj šasije odnosno vozilo s navedenim brojem šasije ne postoji.

Cijena za uslugu FINA info šasija je 12,50 kuna – slanje SMS poruke s vašeg mobitela s informacijama se naplaćuje prema standardnom cjeniku vašeg mobilnog operatora, dok se dolazna SMS poruka naplaćuje 12,50 kuna (PDV je uključen). Ukoliko pošaljete neispravan upit, dolazna SMS poruka vam se neće naplatiti (odnosi se na stavku pod brojem 3, u našem tekstu). Dodajmo još i da se u Upisnik ne upisuju upravna rješenja o ovrsi Porezne uprave.

Podijeli