Francuski predsjednik se provozao u DS 7

  • Objavljeno u Auto FUN
image

Za svoju prvu vožnju u funkciji Predsjednika Republike Emmanuel Macron odabrao je DS 7 Crossback s personaliziranim krovnom otvorom te je Francuze pozdravio na aveniji Champs-Elysées.

Predsjednički DS 7 Crossback ipak je poseban u odnosu na druge DS 7 Crossback koji će se za sedam mjeseci (u siječnju 2018.) pojaviti u prodaji te su inženjeri i majstori marke DS uložili znanje i umijeće kako bi se predsjedničko vozilo personaliziralo: -uz karoseriju u plavoj boji Encre, opremljen je krovnim otvorom izrađenim po mjeri te prepoznatljivim službenim elementima (potpisi „Francuska Republika”, nosač za zastavu…), -na naplatcima od 20 inča nalaze se pozlaćeni personalizirani elementi,-unutrašnjost krasi crna koža Art Leather (Inspiracija Opéra) i inovativno francusko ostvarenje: lakirana tkanina koju je osmislio i proizveo Atelier Maury.

„Predsjednički” DS 7 Crossback bit će od utorka 16. svibnja 2017. izložen za širu publiku u salonu DS World Paris, na adresi 33 rue François 1er u Parizu. Ovo nije prvi put da francuski predsjednici za službena vozila koriste automobile marke DS.

DS7 Crossback sadrži svu opremu visoke tehnologije svojstvenu gami DS 7 Crossback: DS Connected Pilot koji utire put autonomnoj vožnji te DS Active Scan Suspension, ovjes marke DS 21. stoljeća koji se prilagođava nepravilnostima na cesti neprestanim podešavanjem amortizera.

Podijeli