Imate li Kiju s puno kilometara

  • Objavljeno u Auto FUN
image

Kia traži deset vlasnika Kijinih vozila s najviše prijeđenih kilometara, a nagrade će osvojiti 10 vlasnika koji imaju najviše prijeđenih kilometara u trenutku objave fotografije. Pokrenut je Retro Kia natječaj pa ukoliko ste vi ili netko koga poznajete prešli puno kilometara s Kijom obavezno se pridružite. Vozila moraju imati više od 250.000 prijeđenih kilometara i proživjela su mnogo toga, ali još im nije dosta.

Posjetite službenu Facebook stranicu Kia Motors Hrvatska na kojoj se nalazi poziv na Retro Kia nagradni natječaj. Sve što sudionici trebaju napraviti je objaviti fotografiju prijeđenih kilometara njihove Kije. 10 vlasnika s najviše kilometara će biti nagrađeni - glavna nagrada je vikend s Kia Sportagem dok će ostali dobitnici dobiti Kia poklon pakete. Pobjednik će uz nagradu biti predstavljen i u novom Kia magazinu.

Razlog pokretanja ovog natječaja je Kijino nedavno prvo mjesto u istraživanju kvalitete neovisne agencije J.D.Power, a pobjeda je bazirana na zadovoljstvu vlasnika Kia vozila. Kia je prva neluksuzna marka koja je osvojila prvo mjesto u tom prestižnom istraživanju u zadnjih 27 godina.

Nagradni natječaj traje do 31. kolovoza 2016.

Podijeli