Toyotina električna budućnost

image

Toyota ističe kako se modeli predstavljaju budućnost transformiranu elektrifikacijom i inteligencijom, zajedno s novom vrijednošću iskustva koju nude automobili.

Vjeruju kako će buduća mobilnost ići dalje od pružanja fizičkih alata za prijevoz i postati životni partner koji je usko usklađen s individualnim vrijednostima svakog kupca.

Uz kontrole visokog odziva i zadivljujuće dizajne jedinstvene za BEV, ovi modeli evoluiraju u jedinstvena cijenjena vozila nudeći užitak osobne prilagodbe vožnje, kao i praktične funkcije za pregledavanje informacija o lokalnom području bez stresa dok ste u vozilu .

FT-3e je električni SUV sljedeće generacije koji će obogatiti svakodnevni život kupaca novim iskustvima vožnje i personaliziranim uslugama koje pokreću inovativne tehnologije.

Vanjski dizajn koji kombinira napredan stil i estetiku zadržavajući linije i površine koje karoseriju čine što jednostavnijom.

Digitalni zasloni koji se protežu od donje strane karoserije do gornjih vrata daju informacije, uključujući napunjenost baterije, temperaturu u vozilu i kvalitetu zraka u unutrašnjosti kada vozač priđe automobilu.

Sportski FT-Se je električni model visokih performansi te jedna od opcija za sportske automobile u ugljično-neutralnoj eri, koji koristi iskustva TOYOTA GAZOO Racinga.

Široke i niske proporcije, zajedno s elegantnom, vrhunskom siluetom, smanjuju aerodinamički otpor, a kokpit sljedeće generacije nudi intuitivne kontrole i impresivnije iskustvo vožnje.

Podijeli