Novi Doblò u Furgon i Combi varijanti

image

Peta generacija modela koji je prikladno vozilo za sve zahtjeve profesionalnih radnika, a može biti idealan partner za obitelji. Doblò zadovoljuje svačije zahtjeve, kako transportne profesionalce tako i dinamične obitelji.

Kao počast svojoj fleksibilnosti, novi Doblò dostupan je u dvije duljine i dvije različite konfiguracije (Furgon, Combi) i nudi širok raspon motora koji mogu zadovoljiti sve potrebe.

Dostupne su tri dizelske verzije: 1.5 litara sa 100 KS / 75 kW s ručnim mjenjačem; 1.5 litara sa 130 KS / 96 kW s ručnim te 8-stupanjskim automatskim mjenjačem. I na kraju, tu je 1.2 benzinski motor sa 110 KS / 81 kW.

Doblò nudi vrhunsku nosivost – do 1.000 kg na oba međuosovinska razmaka – što omogućuje utovar do 2 euro-palete.

Dostupan u verzijama s dugim i kratkim međuosovinskim razmakom, Doblò je spreman za sve nepredviđene situacije: verzija s dugim međuosovinskim razmakom postiže maksimalnu zapreminu od 4,4 m3 zahvaljujući značajki Magic Cargo. Karoserija Combi s dugim međuosovinskim razmakom omogućuje jedinstvenu modularnost između sjedala i prtljažnog prostora, zahvaljujući kliznoj pregradi, koja omogućuje oblikovanje teretnog prostora ili putničkog sjedala prema potrebi.

Tzv. "Čarobne značajke" (Magic Features) modela Doblò daju vozilu najveću moguću modularnost, održivost i sigurnost, čineći ga još pouzdanijim, svestranijim i fleksibilnijim suputnikom na poslu.

Magic Cargo omogućuje povećanje obujma tereta od 0,5 m3 i mogućnost utovara dugih predmeta poput cijevi ili ljestvi koji dosežu do 3,4 m duljine. Dodatno, dodajući još više prostora, moguće je podići sjedalo na suvozačevoj strani i koristiti pretinac ispod za kutije ili lomljive predmete. Tu je i rotirajući stol s ladicama za pretvaranje Doblò kabine u mobilni ured prema potrebi.

Štoviše, Magic Mirror je digitalni retrovizor od 5 inča koji pruža tri različita pogleda: pogled stražnjeg dijela u vožnji, potpuni pregled područja mrtvog kuta i stražnju parkirnu kameru koja poboljšava vidljivost i sigurnost.

Novi Doblò opremljen je aktivnim sigurnosnim sustavima koji pomažu kupcu tijekom vožnje, omogućujući sigurno uživanje u putovanju. Model kroz opcije paketa nudi niz sigurnosnih značajki i ADAS sustava (Advanced Driver Assistance Systems), koji ga svrstavaju u vrh segmenta:

• Automatsko prepoznavanje prometne signalizacije;

• Aktivna sigurnosna kočnica, koja se aktivira kako bi se smanjio rizik od sudara;

• Lane Keeping Assist, koji upozorava vozača ako vozilo napusti traku, a zatim postupno vraća vozilo u ispravan položaj;

• Driver Attention Alert, koji prati razinu pozornosti vozača i signalizira kada je trenutak za pauzu.

Kako bi ponudio najbolje performanse i veću trakciju u svim uvjetima kao što su snijeg, blato ili pijesak, Doblò u verziji Furgon opremljen je Grip Control sustavom, dok sustav Hill Descent Control omogućuje savršenu kontrolu vozila u slučaju nagiba većeg od 3%.

Dostupna je paleta od 5 različitih boja:

•          Bijela Gelato

•          Crna Cinema

•          Siva Colosseo

•          Siva Maestro

•          Plava Mediterraneo

Početna cijena Furgon verzije auta je 27.700 eura s PDV-om, dok je početna cijena Combi varijante 31.000 eura s PDV-om.

Podijeli