Citroen C3 Aircross novi kompaktni SUV

image

Dimenzije kompaktnog SUV-a iz C-segmenta Citroen C3 Aircross su: Duljina: 4,15 m Širina: 1,76 m Visina: 1,64 m Međuosovinski razmak: 2,60 mObujam prtljažnika: 410 do 520 l

C3 Aircross bit će dostupan u čak 90 kombinacija vanjskog izgleda, uz 4 boje krova za dvobojne izvedbe i 4 paketa boja kao i 5 vrlo različitih kombinacija unutarnjeg uređenja. Proizvodit će se u tvornici u Zaragozi u Španjolskoj.

U voznom dijelu Citroen C3 Aircross će imati Grip Control i Hill Assist Descent, a broji i 12 sustava za pomoć u vožnji kao što su head-up zaslon i 4 tehnologije za bolju umreženost, na primjer bežično punjenje za pametni telefon.

Novi C3 Aircross nadahnut je konceptnim automobilom C-Aircross predstavljenim na Ženevskom salonu 2017. Imat će povišeno podvozje i povišeno vozačevo mjesto, zaštitne obloge odbojnika sprijeda i straga, velike kotače i obloge odbojnika. Njegova silueta izdašnih oblika naglašena je snažnim grafičkim potpisima kao što su obojeni elementi na krovnim nosačima i stražnja trokutasta stakla s efektom žaluzina.

Program Citroën Advanced Comfort, koji naglašava pozornost posvećenu zadovoljstvu tijela i duha u automobilu, označava praktičnost i velik obujam tog kompaktnog SUV-a „nove generacije”. Novi C3 Aircross, inventivno je oblikovan i kompaktan SUV, jednostavan za upotrebu u svakodnevici, bez kompromisa u pogledu udobnosti i funkcionalnosti. Nudi široka i udobna sjedala te se ističe izvrsnom prostornošću (većom visinom ispod krova, izdašnim prostorom za noge), modularnošću bez premca (kliznom klupom od 2 zasebna dijela, sklapanjem suvozačevog sjedala za tovarnu duljinu od 2,40 m) i iznimnim obujmom prtljažnika (410 litara, što se može povećati do 520 litara).

Zadovoljstvo boravka u automobilu znači i užitak u kabini okupanoj svjetlošću zahvaljujući velikom ostakljenom panoramskom krovnom otvoru. U korak s vremenom, C3 Aircross opremljen je domišljatim pretincima, koji obuhvaćaju mogućnost bežičnog punjenja pametnog telefona na središnjoj konzoli, te nudi sveobuhvatnu gamu sustava pomoći u vožnji kao što su head-up zaslon, Active Safety Brake, automatsko uključivanje dugih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine te korisne tehnologije za svakodnevnu upotrebu, na primjer Park Assist ili CITROËN Connect Nav.

Podijeli