Jel moguće? Od 0 do 100 za samo 1,73 sekunde!

image

Peugeot Vision Gran Turismo se pojavljuje u igri Gran Turismo 6 za igraću konzolu PlayStation 3. Osmislili su ga i stvorili dizajneri Peugeota i inženjeri odjela Peugeot Sport kako bi igraći mogli uživati u igri visoke razlučivosti u kojoj su automobili visokih performansi vrlo bitni za utrke izdržljivosti.

Kao što vidite na fotografijama, Peugeot Vision Gran Turismo ima kompaktnu siluetu oblikovanu da siječe zrak, a visina karoserije je samo 1,04 metra. Na vozilu je primjetan izostanak aerodinamičnih elemenata jer se zahvaljujući konstrukciji aerodinamični potisak stvara uz pomoć karoserije.

Pogon je na sve kotače, a prednji su promjera 22'' dok su stražnji 23''. Servoupravljač je izrazito izravan, kočnice koriste četiri ventilirana ugljikova diska Brembo promjera 380 mm sprijeda i 337 mm straga. Ubrzanje od 1,73 sekunde do stotke omogućeno je idealnim omjerom mase i snage od 1:1 (1 kg/KS).

Igra Gran Turismo obilježava 15 godina postojanja, a u šestoj verziji virtualni vozači Peugeot Vision Gran Turismo će moći isprobati na više od 40 staza i 107 konfiguracija. Bit će dostupan u šest boja, isključivo na konzoli PlayStation 3 prilikom besplatne nadogradnje igre Gran Turismo 6.

Pogledajte najavni video: 

Podijeli