Krenula je nova Toyotina prodajna akcija

  • Objavljeno u AKCIJE
image

Nova prodajna akcija Toyote nazvana je ''Iz fotelje do nove Toyote''. Riječ je o ponudi vozila, kreiranoj da zadovolji zahtjeve kupaca u okolnostima u kakvima trenutno živimo. Toyotina ponuda koncentrirana je na pružanje akcijske cijene, na mogućnost isporuke odmah i to na željenu adresu, pritom poštujući zahtjeve za beskontaktnom kupovinom.

Za sva vozila u ponudi vrijedi:

- dostupno za isporuku odmah

- moguća prodaja po principu ''Ključ u ruke'' uz odabir Toyota osiguranja,  pri čemu Toyota brine o obavljanju tehničkog pregleda i registracije vozila

- mogućnost besplatne dostave vozila do željene lokacije (20 km udaljenost od salona, otoci isključeni)

- povoljno Toyota financiranje: posebno atraktivno za kupce je financiranje TOYOTA HIBRIDA po principu  33/33/33 uz kamatnu stopu 3,95%; odnosno ponuda za sva vozila uz financiranje s fiksnom kunom uz 4% kamate.

- 5 god jamstva bez ograničenja km / 10 god jamstva na hibridnu bateriju

- Besplatna pomoć na cesti 0-24 u zemlji i inozemstvu

U ovoj ponudi popust je čak do 41.300 kn, koliko iznosi popust za jedan od modela u ponudi i to C-HR HYBRID 122 KS C-LUB TECH. Najpovoljnije vozilo iz aktualne ponude je model Yaris N1 (dostavno vozilo) sa 1,5 benzinskom motorom, koje je sada raspoloživo za 77.500 kn.

Popusti po modelima:

AYGO – 3.000 kn

YARIS – 3.000 kn

YARIS HIBRID do -15.800 kn

YARIS (N1) DOSTAVNO VOZILO – 15.000 kn

COROLLA 1,2T -10.000 do -17.500 kn

COROLLA TS HYBRID – 15.000 kn

COROLLA TS BENZIN – 17.500 kn

C-HR benzin /hybrid – 25.000 kn

C-HR HYBRID 122 KS C-LUB TECH  - 41.300 kn

Ponuda vrijedi do rasprodaje lagera, te je aktualna u svim ovlaštenim Toyota prodajnim centrima. Prodaja se u prodajnim centrima odvija od 27.travnja 2020, pridržavajući se propisanih uputa higijenskih mjera i socijalne distanciranosti, no skrećemo pozornost i na www.toyota.hr web stranicu i na činjenicu da je kupovinu moguće realizirati u potpunosti iz vlastitog doma odnosno ''iz naslonjača''. Osigurali su uvjete da zainteresirani putem web stranice mogu od službe prodaje ili preko obrasca zatražiti ponudu, nakon čega je moguće vozilo rezervirati i kupiti, te dogovoriti dostavu registriranog vozila na kućnu adresu kupca.

Lista vozila s detaljima dostupna na webu: LISTA VOZILA U PONUDI

Više o kupnji Toyote iz fotelje : IZ FOTELJE DO TOYOTE

Podijeli