Mazda predstavlja novu aplikaciju MyMazda

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

Mazda je predstavila novu aplikaciju namijenjenu vlasnicima Mazdinih vozila, besplatna je i već je dostupna u Google Play trgovini i na Apple AppStoru. S tom aplikacijom Mazda je povezala čitavu paletu usluga koje nudi europskim vlasnicima Mazda vozila.

Aplikacija je dostupna i na hrvatskom jeziku, a trenutno je dostupna samo za najnoviji i prvi električni Mazdin model – MX-30. U aplikaciji su dostupne specifične funkcije za električna vozila kao što je razina napunjenosti baterije, praćenje punjenja baterije ili pak podsjetnik kako ste zaboravili spojiti kabel za punjenje.

Tu su i informacije u stvarnom vremenu o dostupnim punionicama u blizini, kao i o vrsti punjača te radno vrijeme punionice, te nakon odabira šalje podatke u navigacijski uređaj kako bi vas najbrže dovela do izabrane lokacije. Postoji i mogućnost daljinske kontrole klima uređaja, pa možete podesiti određenu temperaturu u vozilu, bez obzira je li riječ o grijanju ili hlađenju kabine, te time nećete trebati trošiti bateriju na klimatizaciju, ako je MX-30 priključena na punjenje.

Aplikacija nudi i mogućnost planiranja puta izvan vozila, te dolaskom u vozilo aplikacija prenosi željenu rutu u navigacijski uređaj, ali i mogućnost zaključavanja vozila na daljinu. Naravno, tu je i podsjetnik za servise, informacija o tlaku u gumama i mnoge ostale funkcije. Mazdina aplikacija će početkom sljedeće godine biti dostupna i za sve ostale modele.

Podijeli