Osvježena Toyota C-HR s novim hibridom

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Nakon tri godine na tržištu, Toyota C-HR dobiva prvo zatezanje bora. Operacija je uspješno obavljena, pa se promjene skoro i ne vide, no auto jednostavno izgleda bolje. Tako su prednja i stražnja svjetla poboljšana najnovijom LED tehnologijom, a novost su stražnja svjetla spojena sjajnim crnim spojlerom.

Sada i Toyota C-HR ima u ponudi dva hibridna pogona, 1,8-litreni hibrid sa 122 KS kojem se pridružuje dvolitreni hibrid sa 184 KS, koji donosi i bolje performanse, ali i prosječnu potrošnju od 4,0 litre na 100 km. Oba hibrida su uparena s automatskim mjenjačem.

Osim toga, napravljene su i izmjene konstrukcije ovjesa kako bi vožnja bila što udobnija, a upravljivost dodatno poboljšana. U kabini kupce pak očekuje smanjena buka i vibracije.

Tu je i novi multimedijalni sustav s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay, a tu je i podrška za osvježavanje karata navigacijskog uređaja ''over the air'', pa će vozaču uvijek na raspolaganju biti najnovija verzija europskih auto karata.

Osvježena Toyota C-HR na naše tržište stiže do kraja godine, a iako cijene još nisu objavljene, očekujemo kako će cijene za slabiju hibridnu inačicu startati od oko 195.000 kuna, dok bi cijena za snažniju izvedbu mogla kretati od oko 210.000 kuna.