Toyota Prius 2.0 Premium TEST

Nova Toyota Prius redizajnom i pojačanim pogonom popravlja sve nedostatke dosadašnjih modela, stavljajući Prius u vodstvo hibridnih pogona nove generacije.

(0 glasova)

Lexus RZ450e Direct4 TEST

Nova RZ linija u Lexusovoj ponudi donosi prve potpuno električne modele koji električni pogon spajaju sa Lexusovim premium potpisom unutrašnjosti.

(0 glasova)

Nissan X-Trail e-Power e-4orce TEST

Sa sofisticiranim dizajnom i prostranom unutrašnjošću, X-Trail je tradicionalni obiteljski SUV – inače. Nissan je uz te, uvijek prisutne, značajke u najnoviju (četvrtu) generaciju X-Traila uveo dovoljno noviteta i dizajnerskih rješenja da se i oni koji su ga dosad smatrali „neupadljivim“ i „dosadnim“ zapitaju je li to još uvijek istina, pogotovo kad sjednu u auto i provozaju se u njemu.

(0 glasova)

Jeep Avenger Electric TEST

Električni automobili trenutno se nalaze u svojevrsnoj Ničijoj zemlji na tržištu automobila, pogotovo kad je riječ o hrvatskom tržištu. Iako pružaju iznimno ugodno iskustvo vožnje po pitanju ugodnosti i jednostavnosti – posebice u gradskoj vožnji – koči ih infrastruktura punjenja kojoj će trebati još vremena da sustigne standardne benzince i dizelaše.

(0 glasova)

Lexus RX500h Direct4 TEST

Lexusova nova generacija RX modela zadržava duh svojeg prethodnika kojeg će ljubitelji lako prepoznati, no kompletno je moderniziran izvana kao i iznutra.

(0 glasova)

Ford Mustang Mach E GT TEST

U svijetu automobila tema o električnim modelima je u samom centru. Mustang je u potpunosti fokusiran na performanse i užitak vožnje kojoj je teško odoljeti.

(0 glasova)

MG4 Electric Luxury TEST

Ponuda raznih MG modela sve je veća, a poseban fokus stavlja se na potpuno električne modele od kojih je MG4 najatraktivniji za gradsku vožnju.

(0 glasova)