Ljepotice najavljuju novi Zagreb Auto Week

image

8. Zagreb Auto Week održat će se na već poznatoj lokaciji, u zagrebačkom Arena Centru od 6. do 8. studenog 2015. Uoči jesenskog izdanja Zagreb Auto Weeka održan je casting za izbor hostesa koje će uz nove, premijerno predstavljene automobile biti mamac za posjetu.

Jesensko izdanje hrvatskoj će publici po prvi puta predstaviti neke od najnovijih modela poznatih auto brandova, a dio prostora sajma predviđen je za Eko zonu u kojoj će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca.

Ljepotice su okupirale stazu Karting Arene Zagreb kako bi postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka - tako se umjesto brujanja motora na trenutke moglo čuti jedino škljocanje fotoaparata, što je posebice plijenilo poglede vozača, koji su se u to vrijeme zatekli u Karting Areni. Vozni park Karting Arene Zagreb nedavno je potpuno obnovljen - stigli su vrhunski go-karti marke Sodi RX7 koje krasi izvanredan Honda 270 ccm 4T motor.

Sodi RX7 s motorom Honda 270 ccm 4T jure na više od 1.100 karting staza diljem svijeta

Pogledajte kako je bilo na kastingu za hostese:

Podijeli