Instalirajte igru na mobitel i naučite djecu prometnim pravilima

  • Objavljeno u Auto FUN
image

Igra za Android i Appleov iOS operativni sustav Goodyear Crossroad Safety je besplatna za preuzimanje na pametne telefone i tablete, a osmišljena je za djecu kako bi na zabavan i učinkovit način naučila prometne propise. Djeca tako u privlačnom stilu crtanih filmova mogu usvojiti pravila koja vrijede u deset razina prometnih raskrižja. U planu je još nekoliko lakih i teških situacija.

Zgodno je što igru mogu igrati i djeca koja još ne znaju čitat jer igra ne sadrži nikakve tekstovne menije ili poruke, a klikom na pojedino vozilo dijete pokreće vozilo kroz raskrižje uz zvuk vozila. Ukoliko odabere krivo vozilo, koje nema prednost prolaska kroz raskrižje prije drugih vozila, na ekranu će se pojaviti animirani lik policajca koji će dijete upozoriti da je pogriješilo. U igri se koriste dražesni likovi uz koje će djeca zavoljeti igru.

Dakle, cilj je da djeca zaključe kojim redoslijedom automobili moraju voziti kroz raskrižje, a svi su slučajevi koje treba riješiti uzeti iz stvarnoga svakodnevnog prometa.

Aplikacija je besplatno dostupna u trgovinama App Store i Google Play.

Podijeli