Pametne telefone Cubot na Zagreb Auto Show osvojili su

  • Objavljeno u Auto FUN
image

I nas je iznenadila gužva na VidiAuto štandu na Zagreb Auto Showu koji je tijekom proteklog tjedna posjetilo više od 141.000 ljudi. Očekivali smo da će naše hi-tech čudo privući veliku pozornost, ali stalna gužva i redovi u kojima su djeca, djevojke i mladići, poslovnjaci, stariji ljudi čekali na svojih nekoliko minuta slave pokazali su kako virtualna stvarnost zanima sve te da VR naočale poput Oculus Rifta DK2 imaju budućnost.

Luda vožnja u kojoj se uz pomoć VR naočala Oculus Rift te očiju, ušiju, ruku i nogu mogao osjetiti 360-stupanjski doživljaj sportske vožnje kao da su zaludili posjetitelje svih dobi. Mamac su svakako bili i pametni telefoni Cubot te godišnja pretplata na časopis VIDI.

Top 10 lista najboljih krugova nakon šest dana natjecanja izgleda ovako:

Borna Kapac        1:49.77 Marko Perić         1:49.90 Matija Škalić       1:49.98 Alen Brnčić         1:50.21 Damir Cindrić      1:50.22 Luka Tatalović     1:50.23 Tino Šturlić         1:50.42 Jurica Babić        1:50.72 Marko Lovrenčić  1:51.26Dalibor Cvitan     1:51.30

Borna Kapac je osvojio pametni telefon Cubot X16, a Marko Perić pametni telefon Cubot Note S (koje je osigurao SE-MARK) dok je godišnja pretplata na časopis VIDI pripala Matiji Škaliću.Čestitamo svim dobitnicima nagrada koje su zaslužili najboljom vožnjom, a zahvaljujemo se i svim ostalim igračima koji su testirali svoje znanje u virtualnoj vožnji putem VR naočala Oculus Rift DK2 i strpljivo stajali u redu kako bi isprobali najzanimljiviji gadget na Zagreb Auto Showu 2016.

Posjetitelji našeg štanda su mogli isprobati VidiAuto servis Usporedilica automobila koji je jedinstven na hrvatskom web tržištu jer omogućuje da se na jednom mjestu usporedi više od 1000 različitih automobila.

Podijeli