Počinje nova Croatian Drift Challenge sezona

image

Prva utrka Croatian Drift Challengea starta 8. svibnja 2016., a organizatori uz već poznata imena najavljuju i četiri nova vozača. Prošlogodišnji pobjednik je Marin Pirić te će i ove godine uz Marka Brkljačića, Darija Folera i Uroša Berdajsa imati dosta posla s Igorom Tabakom, Brunom Stergarom, Jurom Poljakom, Karlom Pavičićem, Šorak Goranom i ostalima koji se svakom utrkom sve više utreniravaju i približavaju postoljima.

U novoj sezoni Croatian Drift Challenge će odvoziti i strani vozači - Clemensu Kaudereru pridružit će se i prva vozačica Anke Klein, a Anka poput ostalih vozača mora proći predkvalifikacije da bi pristupila regularnom dijelu natjecanja. Uz vatreni početak, organizatori obećavaju hrvatskog prvenstva u driftu obećavaju zagarantirane atraktivne i vrlo bliske twin vožnje.

Posjetitelji će za 40 kuna koliko košta ulaznica također moći uživati u driftu po stazi na zagrebačkom Oryx centru u tayi drift vožnji, a kako je broj vožnji ograničen požurite s prijavom. Za one koji vole drift u manjem izdanju organizira se RC drift s autima na daljinsko upravljanje.

Podijeli