Veliki Citroen Grand C4 Picasso - cijena od 150.000 kn

image

Prodaja počinje 4. studenog 2013. Pod nazivom veliki Technospace Citroen donosi velik broj novih tehnologija, a Grand izvedba značajno se razlikuje od izvedbe s pet sjedala. Ipak, oba su modela nastala na novoj platformi EMP2. Grand C4 je i ekološko vozilo - emisija CO2 starta od 98 grama, a uvodi se i nova tehnologija BlueHDi koja kod motora snage 150 KS ispušta samo 110 g/km CO2.

Automobil ima dug međuosovinski razmak od 2840 mm, što je najviše u klasi, a ukupna je dužina ista kao i kod prethodne generacije - 4,59 metara. Dakle, Citroen Grand C4 Picasso ima sedam sjedala, s tim da su sjedala u trećem redu sklopiva, a prostornost je naročito primjetna u drugom i trećem redu sjedala. Trećem se redu sjedala praktično pristupa, zahvaljujući prilagođenim otvorima vrata.

Prostrana unutrašnjost za sedam osoba, uz praktičan ulazak

Vjerojatno vas zanima prtljažnik - obujma je 645 litara, što je za 69 litara više nego kod prethodnika, a kada se drugi red sjedala pomakne prema naprijed obujam je 700 litara.

Što se tiče razlika u odnosu na verziju s pet sjedala, Grand verzija sa sedam sjedala ima karakteristični tehnološki prednji dio, lukovi krova su kao bočni potpis, a potpuno nova su stražnja svjetla s LED diodama s 3D efektom.

U ponudi su četiri razine opremljenosti - Attraction, Seduction, Intensive i Exclusive, s dva benzinska motora VTi 120 BVM i THP 155 BVM6 te četiri dizelska e- HDi 90 ETG6, e-HDi 115 BVM6, e-HDi 115 ETG6 i e-HDi 150 BVM6 (EURO VI) motora.

Početna razina opreme Attraction u serijskoj opremi nudi ručni klima uređaj, Connecting Box: Bluetooth sustav, USB + Jack priključak, inteligentan sustav protiv proklizavanja, 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU + ESP, pokretanje bez ključa, prednja dnevna LED svjetla, automatsku električnu parkirnu kočnicu, Audio sustav MP3 sa 6 zvučnika na 7” tabletu, upravljač presvučen kožom, regulator/limitator brzine na programiranje, električni servo upravljač…

Podijeli